Loading...

Partyfotografen
boek je eenvoudig online!

Scroll voor meer informatie

Partyfotografen
boek je eenvoudig online!

Waar is de fotoshoot?

Kies een soort fotografie

Overige Reportages

Verfijn je keuze

Partyfotografie

4 manieren van partyfotografie


Door: Kay uit Aarle-Rixtel

Feestjes zijn altijd leuk en zou je het liefste nooit meer vergeten. Een partyfotograaf weet vaak precies goed de sfeer van een feest vast te leggen. De foto's die je zelf maakt zijn ook altijd leuk achteraf, maar toch heel anders dan die van een professionele fotograaf. Vaak zijn ze wazig, staat niet iedereen erop en glimmende voorhoofden zijn ook geen uitzondering. Heb je binnenkort een feest en twijfel je of je een partyfotograaf wilt inhuren? In deze blog lees je meer over de verschillende soorten foto's die partyfotografen vaak maken. 

Groepsfoto's

Groepsfoto's worden altijd gemaakt op feestjes, maar niet altijd door een professionele fotograaf. Het zijn leuke foto's voor achteraf om te kijken met wie je was en hoe leuk je het hebt gehad. Er is tegenwoordig aardig wat variatie wat groepsfoto's betreft. Bijvoorbeeld door een fotolijst na te maken of een instagramfeed. 

Door: Adri uit Breda

Actiefoto's 

Dit zijn vaak de leukste foto's. Hierin zie je vaak perfect hoe de sfeer hebben. Mensen hebben meestal niet door de dat de foto's gemaakt worden, wat ze juist zo leuk maakt. Bijvoorbeeld iemand die heel enthousiast aan het dansen is. De barman die net bezig is met het maken van een cocktail of een foto van mensen die net een selfie aan het maken zijn.

Door: Kay uit Aarle-Rixtel

Foto's van artiesten

Bij feesten zijn er meestal ook artiesten aanwezig. Foto's van artiesten zijn vaak erg divers, omdat je ook veel verschillende artiesten hebt. De meest voorkomende zijn dj's die helemaal in hun element zijn. Maar ook danseressen die hun moves laten zien. Soms zijn er ook minder vaak voorkomende artiesten, zoals een goochelaar of vuurspuwer. 

Door: Hans uit Uden

Foto's van het totaalbeeld 

Foto's van het totaalbeeld zijn ook altijd leuk. Denk bijvoorbeeld aan heel veel mensen die aan het dansen zijn. Of van iedereen die net binnenkomt. Hierin komt de sfeer van het feest vaak goed naar voren. 

Door: Nico uit Vianen

Overleg van te voren goed met je fotograaf wat je wensen zijn. Iedere fotograaf heeft een eigen stijl. Zo zal de een meer foto's maken van het totaalbeeld en de ander meer actiefoto's. Specifieke wensen kun je van te voren ook nog aangeven. Doe dat ook! Anders baal je achteraf misschien dat er geen foto's bijzitten waar je wel op gehoopt had. Vergelijk de verschillende partyfotografen van Happix en vind degene die bij jou past!Meest gekozen fotoshoots:


1. Vergelijk de portfolio’s en reviews van 1800+ fotografen

2. Vraag gratis hun beschikbaarheid aan en krijg binnen 24h reactie

3. Boek veilig online met een vaste prijs vooraf en ontvang je foto's digitaal

4. Je fotoshoot! Met de fotograaf die het beste bij jou past

We maken op onze website gebruik van cookies voor marketingdoeleinden en vanwege technische en analytische redenen. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.