Mijn favorieten
Sluiten
Kies eerst een plaats of stad
Kies eerst je soort fotografie

Welke fotograaf fotograaf in Helmond
past bij jou?

  • Vind de beste professionele fotograaf

  • Vergelijk op stijl, reviews en prijs

  • Vaste prijs vooraf met 100% garantie

  • Andere klanten geven ons een 9.4

Fotograaf Helmond? Vergelijk hier alle fotografen

Op zoek naar een fotograaf of fotoshoot in Helmond? Het is een geweldige plek om mooie foto’s te laten maken. Daarnaast kun je er heerlijk shoppen, genieten op het terras of borrelen in een gezellig café, maar ook de mooiste festivals en evenementen bezoeken en een onvergetelijk dagje op pad gaan.

Een bekend bouwwerk in Helmond is het vierkante kasteel bij het centrum. Het kasteel is in de veertiende eeuw gebouwd en heeft tot 2001 als Raadszaal dienst gedaan. Kasteel Helmond was tevens het decor van de serie Kasteel van Sinterklaas van Omroep Brabant. 

Met het veertiende-eeuwse Kasteel Helmond en de moderne Kunsthal beschikt Museum Helmond over twee unieke en zeer verschillende museumlocaties. Tegenwoordig is kasteel het te gebruiken als trouwlocatie. De nodige bruidsfotoshoots zijn hier al gehouden met een hele goede reden! 

Collage van particuliere soorten fotografie

Een andere mooie locatie in Helmond is het Warandepark. In het park bevindt zich een kinderboerderij. Een heerlijk uitstapje voor je kinderen en leuk om mooie kinder foto’s te maken.

In het Warandepark ligt verder nog een hele grote vijver met een paviljoen eraan. De belbekende Helmonds Carat-concerten worden elke zondag gegeven in het Warandepark. Dit vindt plaats in een halve glazen kegelvormige koepel. Wanneer er geen concert speelt is dit een unieke fotolocatie.

De Cacaofabriek is de jongste culturele hotspot in Helmond. Met onder andere het poppodium en het filmhuis staat cultuur in dit pand centraal. Van Helmond Unplugged tot de Metalkwis: het poppodium biedt een erg gevarieerd aanbod. Liefhebbers van vrijwel alle soorten muziek halen hier hun hart op.

In de drie zalen van het filmhuis geniet je van prachtige arthousefilms en met de beschikking over drie prachtige expositieruimtes heeft kunstinitiatief De Cacaofabriek haar plek helemaal gevonden. Op horecagebied kun je in de Cacaofabriek zowel terecht in het café als in het zeer betaalbare restaurant.

Helmond heeft ook de bekende kubuswoningen staan, gebouwd door de Nederlandse architect Piet Blom. De eerste drie kubuswoningen werden in 1974 en 1975 gebouwd aan de Europaweg in Helmond, als voorproefje voor een groter project in Amsterdam, dat in de jaren daarop gerealiseerd werd. 

Collage van zakelijke soorten fotografie

Alle fotografen in de regio weten echter nog veel meer mooie plekken. Vraag het maar eens na bij een fotograaf Helmond en laat je verrassen door de fotogenieke plaatsen. Een fotoshoot Helmond wordt hoe dan ook een blijvende herinnering!

Meest gekozen fotografen in Helmond

Vind de fotograaf in Helmond die bij jou past

Fotograaf Helmond? Het maakt niet uit of je op zoek bent naar huwelijksfoto's, productfoto's, zwangerschapsfoto's, event foto's of een leuke familiefoto. Met 32 soorten fotografie en 1275+ fotografen is er altijd voldoende keuze!

Hoe werkt het? Vul fotograaf Helmond in als locatie en kies een soort fotografie. Happix toont jou elke professionele fotograaf in Helmond en omgeving die deze soort fotografie doet. De fotografen kun je vergelijken op prijs, portfolio, reviews, ervaring, stijl, levertijd en persoonlijke teksten.

Weet je niet wat of wie je eigenlijk gefotografeerd wilt hebben? Laat je dan is inspireren door onze blogs of zoek informatie op in onze kennisbank. Daar vind je alles wat je wilt weten over je fotograaf, de soort fotografie en de beste tips en tricks voor fotografie in Helmond.

Heb je geen ervaring voor de lens? Geen probleem, alle fotografen in Helmond weten er voor te zorgen dat jij jezelf op je gemak voelt en dat het een goede en spontane foto wordt.

Weet je al wel wat je wilt? Dan kun je de zoekresultaten nog verder verfijnen door een fotoshoot Helmond te kiezen op basis van jouw budget en wensen. Zo vind je altijd de fotograaf die bij jou past!

Veelgestelde vragen over een fotoshoot in Helmond

Wat kost fotografie in Helmond?

De prijs van je fotoshoot in Helmond hangt vooral af van bijvoorbeeld: hoeveel foto’s je wilt, hoeveel personen er op de foto gaan en hoelang de fotoshoot duurt. De kosten voor een professionele fotograaf in Helmond kunnen flink verschillen per soort fotografie en per fotograaf. Lees er meer over in de blog.

Dit zijn de gemiddelde fotoshoot kosten:

  • Particuliere fotografie Helmond: €125,- tot €325,-.
  • Particuliere reportages Helmond: €450,- tot €950,-.
  • Zakelijke fotografie Helmond: €375,- tot €800,-.

De kosten worden natuurlijk ook beïnvloed door reiskosten. Wanneer je jouw fotoshoot in Helmond via Happix boekt zijn er achteraf nooit onverwachte kosten, zoals benodigde techniek, selectie, nabewerking en levering. Je boekt altijd met duidelijke afspraken en een vaste prijs vooraf.

Wie is de beste fotograaf in Helmond?

De beste fotograaf voor jouw fotoshoot in Helmond is de fotograaf waarvan het portfolio jou het meeste aanspreekt en bij wie jij het beste gevoel hebt. Vergelijk alle portfolio's en kijk naar de stijl van de fotograaf. Zorg dat deze precies maakt wat jij mooi vindt!

Hoe vind ik mijn fotograaf in Helmond?

Kies eerst Helmond als locatie en kies daarna je soort fotografie. Happix toont jou alle professionele fotografen in de buurt van Helmond die deze soort fotografie doen. Je kan ze vergelijken op prijs, portfolio, reviews, ervaring, stijl, levertijd en persoonlijke teksten.

Op zoek naar meer inspiratie?

Boek je fotoshoot direct online!

1. Vergelijk

Vergelijk de portfolio’s en reviews van 1275+ fotografen

2. Boek

Check hun beschikbaarheid en kies de fotograaf die bij jou past

3. Betaal

Boek veilig online met garantie en een vaste prijs vooraf

4. Fotoshoot

Bekijk en download je foto’s. Je kunt ze vrij gebruiken