Mijn favorieten
Nieuw wachtwoord nodig?

Verstuur je e-mailadres en je ontvangt binnen enkele minuten een link waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

We hebben je een mail gestuurd. Niets ontvangen? Check je spambox en je mailadres. Of stuur een bericht aan de klantenservice.

Sluiten

Een fotograaf fotograaf in Helmond
boek je eenvoudig online


  • Vergelijk 1575+ professionele fotografen

  • Altijd goed garantie

  • Vaste prijs vooraf

  • Reviewscore 9.4

Vergelijk iedere fotograaf in Helmond

Op zoek naar een fotograaf of fotoshoot in Helmond? Het is een geweldige plek om mooie foto’s te laten maken. Daarnaast kun je er heerlijk shoppen, genieten op het terras of borrelen in een gezellig café, maar ook de mooiste festivals en evenementen bezoeken en een onvergetelijk dagje op pad gaan.

Een bekend bouwwerk in Helmond is het vierkante kasteel bij het centrum. Het kasteel is in de veertiende eeuw gebouwd en heeft tot 2001 als Raadszaal dienst gedaan. Kasteel Helmond was tevens het decor van de serie Kasteel van Sinterklaas van Omroep Brabant. 

Met het veertiende-eeuwse Kasteel Helmond en de moderne Kunsthal beschikt Museum Helmond over twee unieke en zeer verschillende museumlocaties. Tegenwoordig is kasteel het te gebruiken als trouwlocatie. De nodige bruidsfotoshoots zijn hier al gehouden met een hele goede reden! 

Een andere mooie locatie in Helmond is het Warandepark. In het park bevindt zich een kinderboerderij. Een heerlijk uitstapje voor je kinderen en leuk om mooie kinder foto’s te maken.

In het Warandepark ligt verder nog een hele grote vijver met een paviljoen eraan. De belbekende Helmonds Carat-concerten worden elke zondag gegeven in het Warandepark. Dit vindt plaats in een halve glazen kegelvormige koepel. Wanneer er geen concert speelt is dit een unieke fotolocatie.

De Cacaofabriek is de jongste culturele hotspot in Helmond. Met onder andere het poppodium en het filmhuis staat cultuur in dit pand centraal. Van Helmond Unplugged tot de Metalkwis: het poppodium biedt een erg gevarieerd aanbod. Liefhebbers van vrijwel alle soorten muziek halen hier hun hart op.

In de drie zalen van het filmhuis geniet je van prachtige arthousefilms en met de beschikking over drie prachtige expositieruimtes heeft kunstinitiatief De Cacaofabriek haar plek helemaal gevonden. Op horecagebied kun je in de Cacaofabriek zowel terecht in het café als in het zeer betaalbare restaurant.

Helmond heeft ook de bekende kubuswoningen staan, gebouwd door de Nederlandse architect Piet Blom. De eerste drie kubuswoningen werden in 1974 en 1975 gebouwd aan de Europaweg in Helmond, als voorproefje voor een groter project in Amsterdam, dat in de jaren daarop gerealiseerd werd. 

Alle fotografen in de regio van Helmond weten echter nog veel meer mooie plekken. Vraag het maar eens na bij een fotograaf uit Helmond en laat je verrassen door de fotogenieke plaatsen. Een fotoshoot in Helmond wordt hoe dan ook een blijvende herinnering!

Meest gekozen fotografen in Helmond

Vind de fotograaf in Helmond die bij jou past

Het maakt niet uit of het een zakelijk portret, vriendinnen fotoshoot, familiefoto of portretfoto moet zijn. Met 32 soorten fotografie en 1575+ fotografen is er altijd voldoende keuze!

Hoe werkt het? Vul Helmond in als locatie en kies een soort fotografie. Happix toont jou elke professionele fotograaf in de omgeving Helmond die deze soort fotografie doet. De fotografen kun je vergelijken op prijs, portfolio, reviews, ervaring, stijl, levertijd en persoonlijke teksten. 

Weet je niet wat of wie je eigenlijk gefotografeerd wilt hebben in Helmond? Laat je dan is inspireren door onze blogs of zoek informatie op in onze kennisbank. Daar vind je alles wat je wilt weten over je fotograaf, de soort fotografie en de beste tips en tricks voor een goede foto! 

Heb je geen ervaring voor de lens? Geen probleem, alle fotografen weten er voor te zorgen dat jij jezelf op je gemak voelt en dat het een goede en spontane foto wordt.

Weet je al wel wat je wilt? Dan kun je de zoekresultaten nog verder verfijnen door de een fotoshoot te kiezen op basis van jouw budget en wensen. Zo vind je altijd de fotograaf die bij jou past!

Op zoek naar meer inspiratie?

Een fotoshoot boek je eenvoudig online!

1. Vergelijk

Vergelijk de portfolio’s en reviews van 1575+ fotografen

2. Boek

Check hun beschikbaarheid en kies de fotograaf die bij jou past

3. Betaal

Boek veilig online met garantie en een vaste prijs vooraf

4. Fotoshoot

Bekijk en download je foto’s. Je kunt ze vrij gebruiken