Theaterfotografie Albert Nanning uit Amsterdam


Alleen bij Happix: ✓ Gratis annuleren zelfs tot twee dagen vooraf ✓ 100% zekerheid door garantie ✓ laagste all-in tarief

Theaterfotografie nodig en op zoek naar een fotograaf in Amsterdam? Daar kan wel eens een uitdaging in zitten, want er zijn genoeg fotografen aanwezig! Het is belangrijk dat jij de fotograaf vind die echt bij jou en jouw opdracht past. Daarom willen wij jou graag voorstellen aan Albert Nanning uit Amsterdam! Enthousiast, gepassioneerd en klaar voor deze mooie klus! Op deze pagina kun je alle informatie vinden over Albert, zodat jij kan beoordelen of het iets voor jou is!

Wij hebben Albert Nanning gemakkelijk inzichtelijk gemaakt voor jou. Je kunt hier alle informatie, foto’s en pakketten vinden, zodat jij gemakkelijk jouw keuze kan maken! Of Albert bij jou aansluit of niet, wij hebben altijd wel iemand die jou kan helpen. Je kunt deze fotograaf namelijk nog met 1504 anderen vergelijken!

Albert Nanning

Fotograaf Albert in Amsterdam.

Het is mooi om verslag te kunnen doen in het theater, vooral vanwege de sfeer. Omdat er meestal met spotlights wordt gewerkt krijg je vaak spannende beelden met veel zeggingskracht.  Als een foto de sfeer en het gevoel vangt van het optreden is het helemaal geslaagd.

9,4
Foto's Theater - L   
  • Serie vanuit de zaal, op podium + portretserie theatergezelschap.
  • Inclusief 50-75 digitale bestanden. Bewerkt en in hoge resolutie.
Foto's Theater - M   
  • Serie vanuit de zaal en op het podium.
  • Inclusief 30-50 digitale bestanden. Bewerkt en in hoge resolutie.
Foto's Theater - S   
  • Serie vanuit de zaal óf op het podium.
  • Inclusief 15-25 digitale bestanden. Bewerkt en in hoge resolutie.

Albert doet nog veel meer! Zoals bijvoorbeeld:

Albert Nanning

Fotograaf Albert in Amsterdam.

Geluk is een groot woord. Om het te vinden, ook in de fotografie, heb je onbevangenheid nodig. Onbevangen kijken naar dingen, naar mensen. Ik kan heel gelukkig worden van een foto die me verrast. Vaak heb je na afloop van een shoot bepaalde favorieten in je hoofd zitten, maar mooier is als opeens onverwachts een hele geslaagde foto voorbijkomt, waarin alles lijkt te kloppen: kleur, compositie, gevoel, uitstraling, kadrering.  Maar van een blije opdrachtgever word ik ook gelukkig!  Ook kan ik heel gelukkig worden van (alternatieve) muziek en films. 

9,4
Albert Nanning

Fotograaf Albert in Amsterdam.

Een reportage, verslag doen, gaat bij mij heel natuurlijk. Ik hou ervan om de gebeurtenissen vast te leggen op beeld, zonder al te veel invloed uit te oefenen.

9,4

Waarom kiezen voor Albert Nanning


Hoe vervelend is het om achteraf geconfronteerd te worden met onverwachte kosten? Hierbij kun je denken aan reis-, reserverings- en materiaalkosten. Dit wil je niet! Daarom zijn alle Theaterfotografie pakketten van Albert inclusief al deze kosten. Je hoeft je geen zorgen te maken dat je na de fotoshoot ineens meer kwijt bent dan jouw budget. Transparantie is alles bij ons. Je kunt ons ook alles vragen als iets onduidelijk is. Wij zijn bereikbaar via de chat, Facebook, Whatsapp en de mail. Alles om zo goed mogelijk bij jouw wensen aan te sluiten.

Welke stijl van Theaterfotografie past het beste bij jou? Wat vind jij het mooist? Het is vaak lastig om te kiezen uit alle fotografen. Je hebt geen overzicht meer en weet niet waar te beginnen met zoeken. Aan de hand van de visuele keuzehulp op Happix kun je verschillende foto’s van meerdere fotografen tegenover elkaar zetten. De foto’s die jij het mooist vindt, kun je liken. Hierdoor ontstaat jouw persoonlijke top 3 van fotografen!

Als je op zoek bent naar meer informatie over een beroepsfotograaf, kun je op een fotograaf klikken en meer over de fotograaf te weten komen. Wat is zijn/haar drijfveer? Wat maakt hem/haar gelukkig? Waarom is fotografie voor hem/haar een bijzonder vak? Bekijk de profielfoto(‘s) van de fotograaf en lees over zijn/haar plan van aanpak tijdens de fotoshoot en alle mogelijkheden die er zijn.

Over Happix


Happix werkt met negen garanties om jou blij te kunnen maken met mooie foto’s. Daarom bieden wij heldere totaalpakketten zonder bijkomende kosten, kennen wij de fotografen persoonlijk, kun je veilig betalen en werken wij met 100% tevredenheidsgarantie. Waar wacht je nog op?

Gemiddelde beoordeling: 9,4

We maken op onze website gebruik van cookies voor marketingdoeleinden en vanwege technische en analytische redenen. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.